Головна  →  Новини  →  22 грудня 2014

«Веселий ярмарок» в Дитячому оздоровчо-екологічному центрі

Саме напередодні Дня Святого Миколая, 18 грудня, розпочалися зимові свята в Дитячому оздоровчо-екологічному центрі. Вже традиційно на зустріч з Миколаєм зібрали повну залу гостей та своїх шанувальників вихованці фольклорного гурту «Веселий ярмарок», на чолі із керівником колективу - Марією Григорівною Грицан.

Діти цілий рік чекали на гостинці від Святого Миколая, аж тут несподівано вибіг чортик Антипко і завіяло холодом від злої Віхоли... Але, веселі пісні і хороводи дітлахів вмить прогнали все зле і холодне...

А ось і він  - сам Миколай. Як з'ясувалось, жодному з гуртківців, Миколай не приготував різочку, а навпаки - за сумлінне навчання та кропітку працю, всі гуртківці отримали солодкі подарунки.

Батьки вихованців були дуже задоволені різноманітною добіркою фольклорного матеріалу, що його презентували вихованці гуртка та вдалим розподілом їхніх сценічних ролей і участі у цій презентації. В цьому вбачається майстерність та творчий хист керівника гуртка «Веселий ярмарок» Марії Григорівни Грицан, яка провела це cвято на високому рівні.

 

dscf9611
dscf9609
dscf9616
dscf9618
dscf9624
dscf9626
dscf9634

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку