Головна  →  Новини  →  22 грудня 2014

Театралізоване фольклорне свято «Святий Миколай – не казка» в бібліотеці ім. А.Гайдара для дітей

Майже цілий рік й дорослі, й малята з нетерпінням очікують зимові свята. Вони несуть із собою веселощі та розваги, співи та танці, театралізовані та лялькові вистави, які знайомлять нас з культурою українського народу.

Свято Миколая Чудотворця, яке ми відзначаємо 19 грудня, це символ доброти, любові та тепла. В цей день малеча за добрі справи отримує подарунки від Миколая, а дорослі чекають здійснення усіх мрій та задумів. 

17 грудня 2014 року в бібліотеці ім. Аркадія Гайдара для дітей, з нагоди дня Святого Миколая відбулося театралізоване фолькльорне дійство «Святий Миколай – не казка».

У святково-прибраній залі зібралося багато дітей та дорослих. Прикрашена ялинка, зроблені власноруч сніжинки, книжкова виставка «Зима іде – свята веде» створювали атмосферу свята.

У заході взяв участь гурт оздоровчо-екологічного центру «Веселий ярмарок» під керівництвом Грицан Марії Григорівни.

Вистава складалася з пісень (які виконувались під супроводом баяніста), віршів, театралізованих сценок.

Розпочалося дійство з розповіді ангелятка, який нагадав про наближення свята Святого Миколая. Потім на сцену вийшов Чорт з Завірюхою-Віхолою, які лякали дітей різочками та морозом, але діти їх не боялися. Вони співали пісні та читали вірші на честь Святого Миколая.

За чудову виставу гурт «Веселий ярмарок» був нагороджений почесними грамотами та солодкими призами, а глядачі отримали масу позитивних емоцій та гарного настрою.

 

 

 

 

 

 



Перейти до спискуВерсiя для друку