Головна  →  Новини  →  26 січня 2015

«Академічні співаночки» в Київській дитячій Академії мистецтв

Багата і щедра наша українська земля своїми полями, лісами, ріками і дібровами. Багата на хліб та пісню. А ще наше багатство – це народні традиції та обряди.

Так, 20 січня 2015 року в Київській дитячій Академії мистецтв з метою вивчення традицій святкування Нового року, Різдва Христового, Водохреща та інших свят зимового календарного циклу відбувся міжфакультетський проект «Академічні співаночки», в якому взяли участь юні студенти І-ХІ-их курсів факультетів музичного, хореографічного, театрального та образотворчого мистецтв, викладачі, вчителі та вихователі закладу. Всіх учасників дійства об’єднали пісні, колядки та щедрівки, які дали змогу побувати в чарівному світі традицій та обрядів українського народу.

Проект подарував усім присутнім пізнання і розуміння величі нашої народно-традиційної культури, її одвічного гуманізму, добробуту, всепрощення, доброзичливості та щирої гостинності.

«Академічні співаночки» – прекрасна нагода врівноважити свої вчинки, забезпечити душевний затишок усім, хто живе на благодатній українській землі.

Керівники проекту: Пархоменко І.В., Зінченко Н.В.
Автор сценарію: Бурим-Козинок М.О.


www.kdam.kiev.ua















































Перейти до спискуВерсiя для друку