Головна  →  Новини  →  26 січня 2015

З’єднаймо в єдину усю Україну

22 січня в Київській дитячій Академії мистецтв відбулась масштабна мистецька акція „З’єднаймо в єдину усю Україну”, присвячена Дню Соборності України.

Серед гостей, запрошених на акцію, були бійці АТО, які знаходяться у відпустці та лікуванні Жежер Василь Іванович, Мельниченко Максим Володимирович, Ходирєв Володимир Олександрович, боєць полку Дніпро-1 Єременко Сергій Миколайович, волонтер Фонду Діани Макарової Косинова Анна Вікторівна та волонтер, батько юних студентів факультетів музичного та театрального мистецтва Коваль Кирилл Григорович.

Ректор Академії Чембержі М.І. зі своїми юними колегами – представниками факультетів музичного, театрального, образотворчого та хореографічного мистецтва, привітав всіх присутніх зі святом, наголосивши на необхідності поєднання зусиль, волі та духу у цей непростий для кожного з нас та всієї країни час. Представникам Фонду та бійцям юні студенти вручили оберіги, картини, листи, виготовлені своїми руками, а Ректор подарував кожному диск „Монологи самоти” за „Кобзарем” Тараса Шевченка зі своєю музикою.

Патріотичний флешмоб та музично-поетична композиція, яку виконали юні студенти Академії, щирість їх почуттів, висока енергетика, що наповнила весь зал камерної та органної музики, духовне єднання дітей та дорослих – головні ознаки цього дійства. У концерті виступили також викладачі факультету музичного мистецтва: лауреат міжнародних конкурсів, лауреат премії ім.Д.Луценка, викладач класу постановки голосу Гончарук О.М. та заслужена артистка України, викладач класу основ композиції та імпровізації, активна громадська діячка, композитор та виконавиця, яка дала більше 160 концертів у зоні АТО та військових шпиталях Горова Л.В.

Автор проекту – викладач української мови та літератури Бурим-Козинок М.О., флешмоб підготувала викладач англійської мови Константинова І.Г., координатор проекту – заступник директора ВМК з навчально-виховної роботи Пархоменко І.В.

www.kdam.kiev.ua




























































Перейти до спискуВерсiя для друку