Головна  →  Новини  →  27 січня 2015

Столичні фінінспектори відзначили професійне свято

26 січня 2015 року у Держфінінспекції в м. Києві відбулися урочисті збори трудового колективу з нагоди 22-ї річниці від дня прийняття Закону України «Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні».

Працівників інспекції тепло привітали начальник Держфінінспекції в м. Києві Анатолій Яценко та перший заступник начальника інспекції Ірина Горбанська. Вони подякували усім присутнім за те, що у непростий для нашої країни час працівники інспекції залишаються вірними своїй професії і, сумлінно виконуючи службові обов’язки, забезпечують виконання поставлених завдань. Також вони побажали присутнім міцного здоров'я, родинного щастя, достатку, благополуччя та подальших успіхів у роботі на благо нашої Держави.

Зокрема, Анатолій Яценко, відзначив наполегливість та добросовісність працівників служби при виявленні порушень та зловживань у сфері використання державних та комунальних ресурсів, забезпеченні відшкодування заподіяних збитків та зміцненні бюджетно-фінансової дисципліни на підприємствах, установах та в організаціях міста Києва.

З нагоди професійного свята Анатолій Яценко вручив головним державним фінансовим інспекторам Аллі Коваленко та Юрію Шпилю Грамоти Голови Державної фінансової інспекції України за зразкове виконання трудових обов'язків, проявлену ініціативу, творчий підхід, високу результативність і продуктивність праці.

 

Прес-служба Держфінінспекції в м. Києві

 

Перейти до спискуВерсiя для друку