Головна  →  Новини  →  30 січня 2015

Відбулась нарада з питання безпеки громадян України та захисту найважливіших об’єктів інфраструктури Оболонського району

 

В Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації 29.01.2015 року під керівництвом голови адміністрації Цибульщака О.Л. за участю відповідальних керівників райдержадміністрації та силових структур району відбулася нарада з питання стану безпеки громадян України та захисту найважливіших об’єктів інфраструктури Оболонського району від можливих терористичних посягань.

Відповідно до порядку денного було надано інформацію про готовність підприємств, організацій та установ району діяти в умовах режиму підвищеної готовності спеціалізованих служб цивільного захисту району.

В нараді взяли участь керівники Лівобережного міжрайонного відділу СБУ України, Оболонського районного управління МВС України, районного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України, управління Державної служби охорони, військовий комісар Оболонського району та керівники об’єктів господарювання, які відносяться до об’єктів підвищеної небезпеки, об’єктів охорони здоров’я, закладів освіти та об’єктів масового перебування людей.

В ході проведення наради керівники силових структур району надали інформацію про стан готовності підрозділів та рекомендації щодо дій в екстремальних умовах.

 Нагадаємо, що з метою координації дій державних органів, спрямованих на забезпечення захисту населення, територій та майна в умовах загострення ситуації на деяких територіях України та загрози вчинення терористичних актів, розпорядженням Кабміну України від 26.01.2015 № 47-р «Про встановлення режимів підвищеної готовності та надзвичайної ситуації» в місті Києві встановлено режим підвищеної готовності.

 

 

 Шановні мешканці та гості району !

 У випадку виявлення сторонніх предметів, незрозумілої поведінки невідомих осіб та інших ситуацій, які можуть привести до виникнення надзвичайних ситуацій, прохання негайно повідомляти:

- Лівобережний міжрайонний відділ СБУ України  тел. 559-34-34:

- чергового Оболонського районного управління МВС України за тел. 418-30-22;418-31-33; 067-536-88-87;  102

- чергового районного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України за тел. 101;

-  чергового Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації за тел. 419-66-66.

Надіємося на Ваше розуміння, небайдужість та оперативність! Від наших спільних дій залежить безпека в нашому районі та місті Києві.

 

 

Файл документа: rozpor.pdf

Перейти до спискуВерсiя для друку