Головна  →  Новини  →  6 лютого 2015

В Оболонській РДА відбулась нарада з підсумків роботи у сфері цивільного захисту за 2014 рік

В Оболонській РДА відбулась нарада з підсумків роботи у сфері цивільного захисту за 2014 рік

Відділом  з питань  надзвичайних ситуацій райдержадміністрації 06.02.2015 року організована та проведена нарада з посадовими особами та фахівцями з питань цивільного захисту суб’єктів господарювання підприємств, установ та організацій Оболонського  району м. Києва.

 У нараді прийняло участь 78 фахівців з питань цивільного захисту суб’єктів господарювання району.

Зі вступним словом та інформацією про стан готовності ланки територіальної системи єдиної Державної системи цивільного захисту виступив  перший заступник голови – голова комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оболонського району Бойченко Олег Климентійович.

Головний спеціаліст відділу з питань надзвичайних ситуацій Гомон Олександр Володимирович доповів про стан цивільного захисту в Оболонському районі міста Києва за 2014 рік. Також довів вимоги розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) «Про затвердження Організаційно-методичних вказівок щодо навчання населення міста Києва у 2015 році цивільному захисту та діям у надзвичайних ситуаціях» № 1570 від 31.12.2014 року.

Провідний фахівець відділу реагування на надзвичайні ситуації   РУ ГУ ДСНС України в м. Києві Георгіца Олег Аурелович доповів присутнім про проведену роботу управління в 2014 році та проблемні питання по забезпеченню безпеки життєдіяльності мешканців Оболонського району.

Майстер виробничого навчання курсів удосконалення керівних кадрів «Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності» міста Києва Зубченко Петро Артемович, довів інформацію про планування навчання та перепідготовку керівного, командно-начальницького складу, фахівців цивільного захисту в Навчально-методичному центрі цивільного захисту у 2015 році та вимоги керівних документів з навчання.

В заключній частині наради, перший заступник голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Бойченко Олег Климентійович за зразкове виконання службових обов’язків, значний особистий внесок у справу вирішення завдань захисту населення і підвідомчої території від наслідків надзвичайних ситуацій  20 керівникам цивільного захисту та працівникам цивільного захисту підприємств, установ та організацій району вручив листи-подяки Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

 За досягнуті успіхи у вирішенні завдань цивільного захисту у 2014 році головою Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Цибульщаком Олександром Леонідовичем оголошено подяку 21 керівнику цивільного захисту та працівнику цивільного захисту підприємств, установ та організацій району.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку