Головна  →  Оголошення  →  18 лютого 2015

До уваги керівників підприємств, установ та організацій Оболонського району!

ТОВ «Український центр міжнародних виставок, конференцій та форумів» за підтримки Кабінету Міністрів України запрошує до участі у черговому Міжнародному екологічному форумі «Довкілля для України», який проходитиме у Києві з 22 по 24 квітня 2015 року в Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15).

Організатори: Міністерство екології та природних ресурсів України, Український центр міжнародних виставок, конференцій та форумів.

Як показала практика, щорічне проведення цього заходу сприяє захисту і відтворенню довкілля, забезпеченню техногенно-екологічної безпеки, створенню ефективних систем гармонізації життєдіяльності суспільства у навколишньому природному середовищі. Форум, також, продовжує підтримувати прямий діалог учасників з представниками Міністерства екології та природних ресурсів України, а також посадовими особами з інших міністерств та відомств.

В рамках Форуму планується обговорення шляхів вирішення конкретних питань еко-контролю великих промислових підприємств, продовження діалогу «бізнес-влада» з питань закупівель та впровадження сучасного обладнання, яке дозволяє значно зменшити викиди у навколишнє середовище на підприємствах, обговорення та обмін досвідом з питання екології великих міст, а також багато інших питань, що стосуються захисту довкілля.

VIII Міжнародна виставка «Довкілля 2015», є складовою частиною Форуму. З 17 вересня 2013 року на засіданні Виконавчого комітету UFI           (Всесвітньої асоціації виставкового бізнесу) виставці надано статус «Захід, затверджений UFI». Таким чином, Міжнародна виставка «Довкілля» вийшла на якісно новий рівень і долучена до списку провідних виставкових заходів світового рівня.

Основні розділи експозиції – це екологічна політика та менеджмент; екологічні технології  та моніторинг; управління відходами, їх утилізація та переробка; охорона атмосферного повітря; альтернативна енергетика та біопаливо; органічне землеробство та екологічно чисті продукти; водні ресурси; ліси та лісокористування; екологічно чисте житло – чисте місто України; здоров’я, рекреація, туризм; екологічна освіта та наука; ядерна та радіаційна безпека; військова екологія.

У разі Вашої зацікавленості, просимо повідомити Генерального розпорядника Форуму.

Детальна інформація щодо участі на сайті: www.group-expo.com або за телефонами: (044) 576-81-01, 547-61-28 та електронною адресою: [email protected]

Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація запрошує підприємства, установи та організації усіх форм власності, а також всіх небайдужих взяти участь у заходах Міжнародного екологічного форуму «Довкілля для України».

 Сектор екології Оболонської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку