Головна  →  Новини  →  2 березня 2015

Проведено районний профілактичний рейд „Діти вулиці”

З метою запобігання  дитячій бездоглядності,  зміцнення   правопорядку серед  дітей в місті  Києві, соціального захисту  дітей  та  підлітків,  які  потрапили у складні життєві обставини, службою у справах  дітей Оболонської районної в місті Києві державної  адміністрації було організовано проведення районного профілактичного рейду „Діти вулиці”.

Спільно з представниками відділу кримінальної міліції у справах дітей  Оболонського  РУ ГУ МВС України в місті  Києві, управління освіти Оболонської РДА, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 23 лютого було перевірено територію Оболонського району щодо перебування дітей без нагляду дорослих. 

За результатами проведення рейду  дітей, які працюють на ринках, в торгових центрах, на станціях обслуговування автомобілів виявлено не було. В комп'ютерних клубах “Напалм” та “Ваулт-15 присутність  неповнолітніх  не зафіксовано.

Разом з тим, в ТРЦ “Dream Town-1”, що знаходиться по просп. Оболонському, 1Б, під час учбового процесу о 12.45 було виявлено 4 неповнолітніх, а саме: 3-х учнів 6 класу ліцею №157 та учня 8 класу ЗНЗ№225.

З неповнолітніми проведено профілактично-виховну бесіду, в ході якої  їм роз'яснено про недопущення у подальшому перебування у торгово-розважальних закладах та комп'ютерних клубах під час учбового процесу. Службою буде направлено листи до спеціалізованого ліцею № 157 та ЗНЗ № 225 щодо проведення відповідної роботи з учнями, з метою недопущення подібних випадків поведінки дітей у майбутньому.

За інформацією служби у справах  дітей

 

Перейти до спискуВерсiя для друку