Головна  →  Новини  →  2 березня 2015

Блискуча перемога учнів Дитячої школи мистецтв №5

Раз на два роки у столиці проводиться міська олімпіада з історії образотворчого мистецтва започаткована Київським міським методичним центром закладів культури та навчальних закладів. Її  мета - виявлення рівня професійної підготовки учнів спеціалізованих мистецьких навчальних закладів з предмету історії мистецтв і народної творчості. 

В урочистій атмосфері, 20 лютого 2015 року в Дитячій музичній школі №3 ім. Косенка відбувалося нагородження переможців ІІ туру міської олімпіади з історії образотворчого мистецтва. Блискучу перемогу в олімпіаді отримали учні художнього відділення Дитячої школи мистецтв № 5, які продемонстрували ґрунтовні знання історії українського мистецтва та творчості вітчизняних живописців і отримали найвищу оцінку поважного журі. Вони стали володарями п’яти найвищих нагород.

Перше місце в середній віковій категорії поділили Сидельникова Ольга та Пивовар Софія (5 клас). У старшій віковій категорії перше місце за сумою балів отримали Ковтун Дарья та Кудякова Анна (6 клас). Найвищу нагороду в середній віковій категорії журі присудило Пилипенко Марії (5 клас). Такий переможний здобуток – результат клопіткої та послідовної праці викладача Дитячої школи мистецтв № 5 з історії мистецтв – Коваленко Олени Степанівни та уваги, яку приділяє керівництво Дитячої школи мистецтв № 5 – директор Трач Анатолій Броніславович та заступник директора, завідуюча художнім відділом – Андреєва Галина Борисівна до предмету, який має великий вплив на  формування естетичного смаку учнів.

Перейти до спискуВерсiя для друку