Головна  →  Новини  →  3 березня 2015

Відбувся VІІ Міжнародний багатожанровий фестиваль мистецтв «ArtTalentFest - 2015»

З 28 лютого по 1 березня 2015 року за підтримки управління освіти Оболонського району м. Києва та сприяння Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації відбувся міжнародний багатожанровий фестиваль мистецтв «ArtTalentFest - 2015».

«ArtTalentFest» - масштабний соціальний проект, направлений на підтримку та розвиток всіх напрямків сучасного мистецтва, об’єднання та підтримку творчо-розвинутих та обдарованих виконавців та творчих колективів всіх вікових груп.

Одним із найголовніших завдань фестивалю є збереження та розвиток традицій народної творчості.

В VІІ Міжнародному багатожанровому фестивалі мистецтва «ArtTalentFest - 2015» брали участь біля 800 учасників з 15-ти областей України (більше 20 міст).

У складі журі фестивалю «ArtTalentFest-2015» - Заслужені артисти України, легендарні балетмейстери, режисери та актори: Володимир Бистряков, Роман Суржа, Ірина Шинкарук, Олександр Сошальский, Алла Рубіна, Ольга Семешкіна, Валерій Коломієць, Вадим Сабодаш.

Програма фестивалю включала в себе 2 дні:

28.02.2015 - вокальний конкурс, конкурс інструментальних колективів та солістів (Конгресс-готель «ПУЩА», конгресс-холл «Сан-Марино» (вул. Юнкерова, 20).

01.03.2015 - танцювальний конкурс та Гала-концерт (Центр культури та мистецтв СБУ (вул. Ірининська).

Гран-прі фестивалю отримала Марія Гончарук (м. Київ).

 

ПЕРЕГЛЯД ФОТО

Перейти до спискуВерсiя для друку