Головна  →  Новини  →  14 листопада 2013

Ветерану Великої Вітчизняної війни Марченку Анатолію Кириловичу вручено орден «За заслуги ІІІ ступеня»

Ветерану Великої Вітчизняної війни Марченку Анатолію Кириловичу вручено орден «За заслуги ІІІ ступеня»
   З нагоди 70-ї річниці визволення столиці України – міста-героя Києва Президент України В.Ф.Янукович відзначив нагородами ветеранів Великої Вітчизняної війни. Урочиста церемонія вручення відбулась у Національному палаці «Україна» 6 листопада. На жаль, не всі ветерани, враховуючи поважний вік та  стан здоров’я, змогли бути присутніми на урочистому зібранні. Тому визволителю міста Києва, учаснику підпільно-партизанського руху, члену ветеранської організації та почесному мешканцю Оболонського району  Марченку Анатолію Кириловичу було вручено державну нагороду України в стінах Оболонської райдержадміністрації.

 «Шановний Анатолію Кириловичу, від щирого серця, по-синівськи, хочу подякувати за Ваш подвиг, чесне служіння Батьківщині, за те, що не шкодуючи сил і здоров’я, боронили рідну землю заради миру та можливості жити у вільній країні», - вітаючи поважного ветерана, зазначив голова Оболонської райдержадміністрації та районної організації Партії регіонів Василь Антонов. - А також, виконуючи доручення Президента України, дозвольте вручити Вам за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді, багаторічну плідну громадську діяльність та з нагоди 70-річчя визволення столиці України - міста Києва орден «За заслуги ІІІ ступеня».

Вручивши орден, Василь Іванович побажав герою-визволителю  міцного здоров’я та довголіття, доброго настрою та родинного затишку, любові та підтримки близьких.

 

  

 

Перейти до спискуВерсiя для друку