Головна  →  Оголошення  →  27 березня 2015

Компанія КИЇВЕНЕРГО зробила максимально зручним процес укладання договорів на опалення і гарячу воду

КИЇВЕНЕРГО інформує побутових клієнтів, які планують укласти з компанією письмові індивідуальні договори на опалення та гаряче водопостачання, про нову спрощену процедуру їх підписання. Зміни допоможуть клієнтам економити час при відвідуванні центрів обслуговування і роблять процес укладення зазначених договорів простим і комфортним.

Згідно з новою спрощеною процедурою клієнтам не потрібно займати чергу в центрі обслуговування. Досить звернутися до адміністратора центру, передати йому документи, необхідні для підписання договору, та написати заяву. Адміністратор допоможе з її заповненням. Це забере зовсім небагато часу.

Після цього з клієнтами, у яких встановлені лічильники гарячої води, фахівці КИЇВЕНЕРГО зв'яжуться за вказаним номером телефону і погодять дату, коли клієнту буде зручно прийняти співробітника компанії для опломбування лічильника та підписання договору. Опломбування і підписання тепер будуть відбуватися одночасно вдома у клієнта.

Для клієнтів, у яких в квартирі НЕ встановлені лічильники гарячого водопостачання, процедура укладення договору буде також нескладною. Після того, як ці клієнти передадуть адміністратору центру обслуговування документи та заяву для укладення договору, потрібно прийти через 10 днів і підписати вже готовий індивідуальний договір!

Спрощена процедура вже впроваджена у всіх 12 центрах обслуговування клієнтів КИЇВЕНЕРГО.

Нагадаємо, для тих клієнтів, які ще не мають письмового індивідуального договору з компанією, КИЇВЕНЕРГО вже є виконавцем послуг з опалення та гарячого водопостачання на підставі договірних відносин з житлово-експлуатаційними організаціями. Тобто немає необхідності в терміновому і негайному укладенні письмового прямого договору. Це можна зробити протягом усього 2015 року.

Аби процес підписання прямого договору був для мешканців столиці комфортним та дозволив планувати свій час, компанія КИЇВЕНЕРГО розробляє спеціальний графік укладення договорів по мікрорайонах. За допомогою ЗМІ, клієнтського сайту, а також оголошень на під'їздах житлових будинків клієнти КИЇВЕНЕРГО будуть ознайомлені з інформацією, в якому місяці їм краще укласти договір з компанією по їх мікрорайону. Цей графік компанія КИЇВЕНЕРГО запропонує киянам вже в квітні.

Довідкова інформація:

ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» генерує і постачає теплову і електричну енергію в Києві, входить до складу ДТЕК.

ДТЕК — найбільша енергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ). Підприємства ДТЕК працюють у сегментах видобутку і збагачення вугілля, генерації, дистрибуції та продажу електроенергії.

У портфелі вугільних активів ДТЕК — 31 шахта і 13 вуглезбагачувальних фабрик у Донецькій, Дніпропетровській та Луганській областях України, а також у Ростовській області Російської Федерації. У 2012 році на українських шахтах ДТЕК видобуто понад 39 млн ​​тонн вугілля.

Сегмент генерації представляють 10 ТЕС і 2 ТЕЦ загальною встановленою потужністю понад 18 ГВт. Генерувальні підприємства ДТЕК розташовані в семи областях і столиці України.

Сегмент дистрибуції та продажу електроенергії представляють 5 підприємств. Енергопостачальні компанії ДТЕК обслуговують 5,2 млн клієнтів — фізичних і юридичних осіб.

Торгівлю енергоносіями ДТЕК на зовнішніх і внутрішніх ринках здійснює ТОВ «ДТЕК Трейдинг». Вугільну продукцію компанії споживають електростанції, коксохімічні й металургійні комбінати в Україні, а також електростанції і промислові підприємства в Європі, Азії, Північній і Південній Америці, Африці. ДТЕК також експортує електроенергію до Угорщини, Словаччини, Румунії, Польщі, Молдови, Білорусі.

Консолідований виторг ДТЕК у 2012 році склав 82,5 млрд грн, чистий прибуток — 5,9 млрд грн. У 2012 році ДТЕК заплатив 15,5 млрд грн податків.

Додаткова інформація: www.dtek.com, www.kyivenergo.com.

Перейти до спискуВерсiя для друку