Головна  →  Новини  →  27 березня 2015

Службою у справах дітей організовано лекцію з правової освіти для учнів ЗНЗ №9

Службою у справах дітей за участю відділу кримінальної міліції у справах дітей Оболонського РУ ГУ МВС України в м. Києві організовано та проведено в ЗНЗ №9 лекцію з правової освіти.

Крім того, працівниками Служби у справах дітей в період з 23.03.2015 по 27.03.2015 було обстежено 10 умов проживання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, а також обстеження проживання громадян, які бажають усиновити дитину, одного з батьків, щодо доцільності позбавлення батьківських прав, визначення місця проживання дитини, участь у вихованні дитини.

 Надано  консультацій 3 громадянам щодо усиновлення дитини  встановлення опіки над дітьми-сиротами та дітьми, позбавлених батьківського піклування, проведено 4 профілактично-виховних бесід з батьками, які ухиляються від виконання батьківських умов проживання, а також дітьми, які опинились в складних життєвих обставинах,  або перебувають у конфлікті з законом, опрацьовано 10 звернень громадян, надано 13 консультації щодо відчуження майна право власності, або право користування яким мають діти.

Спеціалісти Служби, протягом тижня, взяли участь у 6 судових засіданнях, з них: 1 засідання щодо  позбавлення  батьків батьківських прав,  3 засідання по кримінальним справам, де обвинуваченими є неповнолітні,  2 засідання щодо захисту житлових та майнових прав дітей (за позовом одного з батьків), установ та організацій.

          

Перейти до спискуВерсiя для друку