Головна  →  Новини  →  16 квітня 2015

Зміни щодо призначення субсидій та заходи з благоустрою обговорили на нараді в Оболонській РДА

Зміни щодо призначення субсидій та заходи з благоустрою обговорили на нараді в Оболонській РДА

15 квітня під головуванням очільника Оболонського району Олександра Цибульщака відбулась апаратна нарада з наступним порядком денним:

1. Про удосконалення порядку надання житлових субсидій відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2015 року № 106.

2. Про хід весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Оболонського району м.Києва.

Окрім начальників структурних підрозділів РДА, керівників комунальних підприємств та ЖЕК, на нараду було запрошено новопризначеного начальника Оболонського РУ ГУ МВС України у м.Києві Михайла Ніконова. Представляючи головного міліціонера району, Олександр Цибульщак висловив надію на плідну співпрацю райдержадміністрації з Оболонським РУ ГУ МВС, особливо у вирішенні гострих проблем району - стихійна торгівля, крадіжки ліфтового обладнання та каналізаційних люків.

Керівник управління праці та соцзахисту населення Олена Клебанова надала роз’яснення щодо ухваленого Урядом рішення про суттєве спрощення процедури призначення житлової субсидії відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2015 року №106, яка була прийнята у зв’язку з підвищенням цін і тарифів на газ та електроенергію та необхідністю підтримати соціально незахищені верстви населення.

Щодо проведених заходів з благоустрою та озеленення району, за результатами проведення суботників в рамках весняного двомісячника поінформувала учасників наради начальник відділу контролю за благоустроєм Марина Олійник.

Марія Ковальчук, керівник КП по утриманню зелених насаджень, прозвітувала щодо виконаних працівниками підприємства робіт в рамках весняного двомісячника та повідомила про плани на найближчий час.  

Підводячи підсумки звітів, перший заступник голови РДА Олег Бойченко подякував працівникам комунальних підприємств, ЖЕКів, райдержадміністрації за плідну, якісну роботу щодо благоустрою, прибирання та озеленення Оболонського району. Разом з тим, звернув увагу на те, що активність мешканців Оболоні, на жаль, поки не висока, і тому необхідно продовжувати проводити роз’яснювальну роботу і залучати якнайбільше жителів району, представників громадських організацій та підприємців до наведення порядку на території, де живемо та працюємо.  

Наприкінці голова РДА Олександр Цибульщак подякував за проведення величезного обсягу робіт під час суботників, а також визначив об’єкти, де необхідно продовжити та завершити заходи з благоустрою.  

Перейти до спискуВерсiя для друку