Головна  →  Новини  →  17 квітня 2015

Координаційна рада волонтерів Оболоні продовжує працювати

Як і минулої середи, об 11.00 15 квітня в Оболонській РДА зібрались представники громадських організацій – члени Координаційної ради волонтерів Оболоні. Вже традиційно волонтери повідомили щодо проведеної протягом останнього тижня роботи. Спільними зусиллями було організовано та відправлено в зону АТО 2 машини з продуктами харчування, медикаментами та пасхальними подарунками, зібрано 35 комплектів обмундирування, відправлено 1 транспортний засіб для розвідувальної групи добровольчих батальйонів, надавалась психологічна та юридична допомога пораненим, організовано привітання сімей Героїв Небесної Сотні, ветеранів ВВв, переселенців з Великоднем тощо.

Гострою проблемою залишається відсутність дизельного палива, необхідного для доставки допомоги в зону АТО. Спроби зібрати пожертви від громадян на заправках або отримати благодійну допомогу від керівництва АЗС залишились безрезультатними.

Начальник управління праці та соцзахисту населення Олена Клебанова повідомила, що напередодні відбулось поховання загиблого в АТО мешканця Оболонського району; родині загиблого була надана допомога від Оболонської РДА щодо поховання та виділені кошти Благодійним фондом «Ветеран 1».

Наприкінці засідання, член ради, керівник ГО «Наша Оболонь» Василь Гончарук запросив усіх присутніх долучитись до акції «Зробимо Україну чистою – 2015!», яка відбудеться 25 квітня, та прибрати рідну Оболонь. Як повідомив В.Гончарук, очолювана ним громадська організація буде прибирати територію вздовж Оболонської набережної та збирається 25 квітня о 10.00 за адресою: вул. Прирічна, 5. По завершенню суботника, близько 12.00 буде організована розважальна програма на честь дня народження організації та збір коштів для бійців АТО.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку