КМДА Київська міська державна адміністрація


22 квітня 2015

Під час прямої лінії Олександр Цибульщак обговорив з мешканцями проблемні питання району

Під час прямої лінії Олександр Цибульщак обговорив з мешканцями проблемні питання району

21 квітня  за участю голови Оболонської райдержадміністрації Олександра Цибульщака відбулась пряма телефонна лінія з мешканцями Оболонського району. З 18.00 до 19.00 всі охочі мали можливість поспілкуватись з очільником району та отримати відповіді на свої запитання.

Питання, з якими звертались оболонці, були різноманітні: одні стосувались вирішення особистих проблем, інші – проблем району. Голова району надав роз’яснення щодо ситуації навколо парку відпочинку «Наталка», схеми розташування МАФів, встановленого будівельного паркану біля станції метро «Оболонь», де планується забудовником звести готельно-адміністративний комплекс, незавершений благоустрій після проведення аварійних робіт на інженерних мережах ПАТ "Київенерго" та інше.

Щодо проблемних питань, розгляд яких потребує часу, голова РДА надав доручення начальникам структурних підрозділів розібратись і доповісти особисто щодо можливого вирішення.

Вкотре прозвучала тема стихійної торгівлі в районі, з приводу чого Олександр Цибульщак повідомив, що ця проблема була озвучена на спільних нарадах за участю новопризначеного начальника Оболонського РУГУ МВС України у м.Києві, і висловив надію на зрушення на краще в даному питанні.

За результатами проведення прямої телефонної лінії складено протокол доручень, виконання яких взято під особистий контроль голови райдержадміністрації.

Нагадаємо, ІІІ вівторок кожного місяця з 18.00 – 19.00 голова Оболонської РДА на прямому зв’язку з мешканцями району. Телефон прямої лінії 464-88-88.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.