Головна  →  Новини  →  23 квітня 2015

Можливість надання допомоги учасникам АТО, сім'ям загиблих бійців та переселенцям розглянули на черговому засіданні Міжвідомчої координаційної комісії

 


22 квітня відбулось засідання Міжвідомчої координаційної комісії по роботі з сім’ями, члени яких є учасниками антитерористичної операції, та  сім’ями, переміщеними з тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення АТО. Засідання проводив голова Міжвідомчої координаційної комісії Блохов С.В., заступник голови Оболонської РДА.

Заступник голови комісії, начальник управління праці та соціального захисту населення  Клебанова О.Б., доповіла щодо бійців, мешканців Оболонського району, що були поранені або загинули в зоні проведення антитерористичної операції, та їх потреби. Станом на 22.04.2015 року в Оболонському районі 27 поранених та 9 загиблих бійців АТО.

Також поінформувала про надання благодійним фондом «Ветеран 1» матеріальної допомоги на поховання, що відбулось 14.04.2015 року, загиблого бійця АТО, мешканця Оболонського району, в розмірі 9000 грн., та  вручення матеріальної допомоги 5-м пораненим бійцям та сім’ям 3-х загиблих бійців АТО.

Дмитрієва О.М., директор Оболонського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, доповіла щодо проведеної роботи із сім’ями учасників АТО та вимушених переселенців. Працівниками центру опрацьовується список з 4-х знову прибулих поранених бійців АТО та визначаються види допомоги, яка їм необхідна; 27 поранених бійців АТО отримали продуктові набори, сформовані волонтерськими організаціями району; надано допомогу тимчасово переміщеній мешканці Криму, що проживає в оздоровчому центрі «Джерело», для її тяжкохворої 9-ти місячної дитини у вигляді дитячого харчування.

Комісією було вирішено створити робочу групу у складі керівників структурних підрозділів РДА, служб району та представників громадських об’єднань з метою  визначення розміру матеріальної допомоги пораненим бійцям та сім’ям загиблих учасників АТО.

 Під час засідання було розглянуто 8 заяв про надання матеріальної допомоги від осіб, переміщених з тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення антитерористичної операції, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №535 від 01.10.2014 року.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку