Головна  →  Новини  →  27 квітня 2015

День інтеграції у школі № 9 «Екологія природи через екологію душі»

День інтеграції у школі № 9 «Екологія природи через екологію душі»

Щоб продемонструвати взаємозв'язки між навчальними предметами та навколишнім світом, вже традиційно у квітні в школі відбувся навчально-виховний захід День інтеграції.

У цей день всі уроки у 1-11 класах були об'єднані навколо теми «Екологія природи через екологію душі!» з метою посилення міжпредметних зв'язків, розширення сфери отримання інформації, підтримки мотивації у навчанні та зниження втомлюваності учнів від перевантаження під час навчально-виховного процесу. Девізом цього дня стали слова М. Рильського: «Люби природу не як символ душі своєї, люби природу не для себе, люби для неї».

У рамках проведення Дня інтеграції були проведені інтегровані заходи: інтегровані уроки на екологічну тематику, уроки-подорожі у Ботанічний сад, Національний еколого-натуралістичний центр міста Києва, конкурс стіннівок на екологічну тематику, круглий стіл для учнів 9-11 класів. Творчі учні школи представили власні відеоролики про природу та  захист навколишнього середовища. Своє дбайливе ставлення до природи учні показали взявши участь у загальношкільній акції  «Одягни «зелене»  - врятуй Планету». Вся школа майоріла чарівним кольором природи. Це заклик до дії в ім'я збереження миру й життя на Землі, збереження Людини і Культури. Маленька ідея, що об'єднала нас у велику справу!

Всі заходи були спрямовані на розвиток пізнавального інтересу, екологічного мислення учнів, прищеплення їм любові до природи рідного краю, відповідального ставлення до неї. В День інтеграції школярі та вчителі отримали незабутні спогади від проведеного дня, який був насичений позитивними емоціями та новими враженнями.

 

img_5266
img_5307
img_5359
img_5405
img_5415
img_5423
img_5431
img_5432
img_5434
img_5463
img_5518
img_5522
Перейти до спискуВерсiя для друку