Головна  →  Новини  →  27 квітня 2015

Для пенсіонерів провели семінар «Фінансова грамотність»

  24 квітня 2015 року начальником  відділу призначення та перерахунку спецпенсій Управління Пенсійного фонду України в Оболонському районі міста Києва Крюковою Г.Ф. спільно з керівником соціальних програм Печерської філії ПриватБанку Мельник Н.М. було проведено семінар з пенсіонерами.               

  Громадянам, які були запрошені до відділення ПриватБанку на семінар під назвою «Фінансова грамотність» Ганна Федорівна надала консультації: з питань діючого пенсійного законодавства; про переведення пенсійних справ; про зміни та порядок виплати пенсій працюючим пенсіонерам; про виплати пенсій «науковим» працівникам; про пенсійне забезпечення жінок. Також розглядалися питання пенсійного забезпечення осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території України або районів проведення антитерористичної операції.

 В свою чергу керівник соціальних програм Печерської філії ПриватБанку Наталія Михайлівна ознайомила присутніх з банківськими послугами, провела навчання: як користуватися банкокоматами та терміналами самообслуговування, а також надала корисні поради з фінансової безпеки. 

  На останок Ганна Федорівна та Наталія Михайлівна подякували присутнім за увагу та пообіцяли й надалі співпрацювати та проводити семінари-консультації для  громадян-пенсіонерів. 

 

за інформацією Пенсійоного Фонду України

в Оболонському районі м. Києва 

Перейти до спискуВерсiя для друку