Головна  →  Анонси  →  28 квітня 2015

29 квітня 2015 року відбудеться V фестиваль - огляд «ДЕБЮТ-парад 2015»

ATF

Міжнародний фестиваль аматорського мистецтва «ArtTalentFest» - масштабний всеукраїнський соціальний проект, задуманий як постійно діюча фестивальна програма, спрямована на розвиток та підтримку усіх напрямків та течій сучасного аматорського мистецтва.

 Головна мета фестивалю - огляду «ДЕБЮТ-парад 2015» - об'єднання та підтримка творчо обдарованих виконавців-аматорів та аматорських колективів усіх вікових груп всіх напрямків танцювального мистецтва, тому що саме розвиток аматорського мистецтва сприяє розвитку культури суспільства, естетичному вихованню молоді, підтримці здоров'я  нації та розвитку національної самосвідомості.

Для співраці та партнерства запрошені лідери усіх танцювальних напрямків, що представлені в Україні. Тому танцювальні номери, представлені на «ДЕБЮТ-парад 2015»  -  різноманітні, але всі вони передбачають включення традиційного та сучасного українського музичного і танцювального матеріалу, що враховує ще одне важливе завдання фестивалю - збереження та розвиток традицій народної творчості.

Журі фестивалю складатиметься з визнаних авторитетів хореографічного мистецтва, відомих діячів культури та мистецтва.

Формат фестивалю передбачає обов'язкову співпрацю з педагогами: «круглі столи», майстер-класи та інші заходи. Програму фестивалю - огляду «ДЕБЮТ-парад 2015» завершує Гала-концерт за участю концертних  груп  та  керівників  колективів, професійних  ансамблів  та  шоу-груп.

*******

Захід відбудеться 29 квітня 2015 року у м. Києві в Центрі культури та мистецтв  СБУ (вул. Ірининська, 6).

Організатори заходу:   ООТК «Модус-Ника» Оболонського району м. Києва 
За підтримки та сприяння :   Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, управління освіти Оболонського району м. Києва, ЦТДЮ Оболонського району м. Києва, УАВСТ, IAED

Контактні  телефони організаторів:

(067) 549-89-80,  (093) 940-13-18

Сайт:   www.arttalentfest.com.ua

E-mail:   [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку