Головна  →  Новини  →  30 квітня 2015

Максим Кузьменко: «Ми рішуче налаштовані усунути всі перешкоди, котрі не дозволяють ефективно працювати бізнесу»

Департамент промисловості та розвитку підприємництва хоче спростити умови для ведення бізнесу в Києві. Для чого збирає інформацію від підприємців для підготовки змін до нормативно-правових актів Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації.

«Дерегуляція і розвиток підприємництва – це одні з першочергових пріоритетів реалізації Стратегії сталого розвитку «Україна – 2020». Однак, на жаль, ми помічаємо, що підприємці на рівні міста досі стикаються з регуляторними обмеженнями, – зазначив директор Департаменту Максим Кузьменко. – Ми рішуче налаштовані усунути всі перешкоди, котрі не дозволяють ефективно працювати бізнесу. Для цього ми просимо представників підприємництва висловити своє бачення, розповісти нам про негативні явища, з якими кожен із них стикається у своїй роботі. Це дозволить нам отримати зворотній зв’язок і врахувати його».

Він запропонував інформацію стосовно проблемних питань ведення бізнесу направляти до Департаменту промисловості та розвитку підприємництва до 20 травня 2015 року на електронну пошту: [email protected] згідно з формою.

Телефони для довідок: 235-30-61 або 288-01-54.

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку