Головна  →  Новини  →  20 травня 2015

Олександр Цибульщак провів зустріч з активом громадської організації «Рада ветеранів Оболонського району м.Києва»

Олександр Цибульщак провів зустріч з активом громадської організації «Рада ветеранів Оболонського району м.Києва»

19 травня 2015 року відбулась робоча зустріч голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Цибульщака з активом громадської організації «Рада ветеранів Оболонського району м.Києва».

У зустрічі взяли участь: заступник голови  міської громадської  організації «Рада ветеранів» Опришко В.П., керівник апарату Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Совенко П.О., начальник управління праці та соціального захисту населення  Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Клебанова О.Б., почесний член Ради ветеранів Оболонського району Григор’єв М.В.

Голова громадської організації «Рада ветеранів Оболонського району м.Києва» Ніфонтов А.В. у вступному слові окреслив основні напрямки діяльності  організації.

На зустрічі обговорили питання діяльності Ради ветеранів Оболонського району, проблемні питання, що виникають в процесі роботи.

Про напрямки роботи Ради ветеранів доповіли голови первинних організацій Ради ветеранів: голова первинної організації ветеранів 1 мікрорайону – Єрофєєва Т.І. в своїй доповіді наголосила на необхідності підтримки та співпраці з боку адміністрації району в здійсненні волонтерської діяльності по допомозі лежачим ветеранам, голова первинної організації ветеранів 2 мікрорайону – Туманова Л.М. розповіла про роботу по створенню умов для проведення дозвілля ветеранів, голова первинної організації ветеранів 10 мікрорайону – Булавін О.Т. розповів про досягнення, зокрема, створення музею Партизанської слави та загострив увагу на необхідність надання приміщення для здійснення статутної діяльності, голова первинної організації ветеранів 9 мікрорайону – Туровська Д.Е. повідомила про відсутність приміщення.

Григор’єв М.В., який на протязі 12 років очолював Раду ветеранів Оболонського району,  в своїй доповіді наголосив на необхідності підтримки та співпраці з боку адміністрації району в забезпечені Ради ветеранів необхідними приміщеннями та комп’ютерною технікою.

Заступник голови  міської громадської  організації «Рада ветеранів» Опришко В.П., підсумовуючи результати зустрічі, відзначив вагомий вклад Ради ветеранів Оболонського району у соціальний захист  ветеранів та подякував голові району за  розуміння проблем ветеранів та співпрацю.

Голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Цибульщак О.Л. в заключному слові подякував ветеранам за їх нелегку працю на благо ветеранів війни та праці Оболонського району, волонтерську роботу та ентузіазм. Також наголосив, що такі зустрічі необхідно проводити хоча б 1 раз на квартал. 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку