Головна  →  Новини  →  22 травня 2015

Звітність в електронному вигляді – це просто і дуже зручно

В наш час електронне спілкування  стає нормою та значно допомагає користувачам зекономити час. До послуг підприємницької спільноти є чимало «on-line» сервісів, які полегшують роботу керівників, бухгалтерів, розширюючи інформаційний простір.

«Довідка про відсутність заборгованості з податків і зборів (обов’язкових платежів)» на електронний запит платників податків дає змогу швидко отримати відповідну довідку; «Реєстр страхувальників» дозволяє оперативно отримати дані про взяття на облік, реєстраційний номер платника єдиного внеску та його клас професійного ризику, “Електронний кабінет платника податків” дозволяє подавати звітність в режимі реального часу з отриманням квитанції про ії прийняття або неприйняття.

Звертаємо увагу платників, що звітність, в тому числі з єдиного соціального внеску, надіслана електронною поштою через мережу Інтернет із застосуванням посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису, крім економії часу, не потребує дублювання на паперових носіях, а також їх зберігання.

Для звітування в електронній формі платнику  необхідно мати електронний цифровий підпис. Для отримання  безкоштовного електронного ключа цифрового відпису потрібно звернутися до Оболонської податкової інспекції за адресою: м. Київ, пр-т. Героїв Сталінграду, 58, Центр обслуговування платників.

ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку