Головна  →  Новини  →  25 травня 2015

Фестиваль "Творчий простір - музейний простір" за участі публічної бібліотеки ім. А. Ахматової

Протягом сонячних весняних вихідних 16-17 травня у парку «Березовий гай» на території музею «Хата на Пріорці» проходив фестиваль декоративно-прикладного мистецтва «Творчий простір – музейний простір», присвячений Дню музейного працівника.

На фестивалі було присутньо більше 50-ти майстрів з різних регіонів України, серед яких були і майстрині з гуртка «Країна Handmade», який збирається у бібліотеці ім. Анни Ахматової кожної середи об 11:00.

Майстрині на своїх прилавках виставляли власноруч виготовлені вироби, зокрема, обереги ляльки-мотанки, ляльки для декору інтер’єру, прикраси, сумки, картини намальовані фарбою та вишиті бісером, пляшки, дощечки та обкладинки для паспортів зроблені у стилі декупаж та інше. А бібліотекар бібліотеки ім. Анни Ахматової, Чередніченко Н.І., на фестивалі проводила майстер-клас для всіх охочих.

Крім торгових прилавків на ярмарку відбувалися музичні концерти, де виступали вокальні ансамблі та народні хори. Також відвідувачі мали змогу споглядати на фестивалі театралізоване дійство за твором Тараса Шевченка «Наймичка». Дуже дякуємо організаторам - порталу «Творча країна» та музею «Хата на Пріорці» за таке яскраве та масштабне дійство.

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку