Головна  →  Новини  →  27 травня 2015

Ощадбанк починає кредитувати ОСББ

АТ «Ощадбанк» розширює свою участь у реалізації державної програми "Енергоефективність у житловому секторі України" шляхом кредитування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). Метою даної Програми є зниження споживання енергетичних ресурсів та зменшення імпорту енергоресурсів, що має позитивно вплинути на зміцнення енергетичної незалежності України.

Основні умови кредитування:

1. Строк кредитування - до 60 місяців.

2. Надання кредитних коштів здійснюється Банком шляхом перерахування коштів на поточний рахунок Підрядника або/та продавця матеріалів/приладів/обладнання, необхідних для здійснення проектних робіт.

3. Форма надання кредитних коштів - кредит або кредитна не відновлювальна лінія.

4. Валюта - національна валюта України (UAH).

5. Власний внесок - від 10%.

6. Сума кредиту - не більше 90% вартості проекту, але не більше 30 тис грн. на 1 квартиру в будинку.

7. Комісійна винагорода - 3 % від розміру кредиту/кредитного ліміту.

8. Цільове призначення кредиту - оплата заходів з підвищення енергетичної ефективності та підвищення ефективності використання паливно-енергетичних ресурсів у багатоквартирних будинках, зокрема, але не виключно:

- заходи з утеплення:

придбання теплоізолюючих матеріалів та проведення робіт з термоізоляції зовнішніх стін багатоквартирного будинку, підвальних приміщень, горищ, покрівлі та фундаменту;

придбання та встановлення двокамерних енергоефективних склопакетів у вікнах, які розташовані в місцях загального користування.

- система опалення/вентиляції:

облаштування або ремонт індивідуальних теплових пунктів;

придбання приладів обліку теплової енергії та води (гарячої та холодної), регуляторів теплового потоку за погодними умовами, включаючи вартість їх встановлення.

- інші заходи з підвищення енергетичної ефективності:

модернізація систем освітлення місць загального користування (зокрема, заміна електропроводки, ламп та патронів до них, встановлення систем автоматичних вимикачів).

9. Процентна ставка - 25%.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті АТ «Ощадбанк» (http://www.oschadbank.ua/ua/corporate/credit/osbb/) або звернувшись до ТВБВ №10026/0143, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Тимошенка, 12, т/ф 413-38-60.

Перейти до спискуВерсiя для друку