Головна  →  Новини  →  29 травня 2015

Служба у справах дітей інформує

Служба у справах дітей Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації повідомляє, що з 25.05.2015 по 29.05.2015 працівниками Служби було проведено 5 обстежень умов проживання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, а також обстеження проживання громадян, які бажають усиновити дитину, одного з батьків щодо доцільності позбавлення батьківських прав, визначення місця проживання дитини, участь у вихованні дитини.

Надано консультації 4 громадянам щодо усиновлення дитини встановлення опіки над дітьми-сиротами та дітьми, позбавлених батьківського піклування, проведено 6 профілактично-виховних бесід з батьками, які ухиляються від виконання батьківських умов проживання, а також дітьми, які опинились в складних життєвих обставинах, або перебувають у конфлікті з законом, опрацьовано 5 звернень громадян, надано 6 консультацій щодо відчуження майна право власності, або право користування яким мають діти.

Спеціалісти Служби, протягом тижня, взяли участь у 16 судових засіданнях, з них: 2 засідань щодо позбавлення батьків батьківських прав, 3 засідання по кримінальним справам, де обвинуваченими є неповнолітні, 9 засідань щодо захисту житлових та майнових прав дітей (за позовом одного з батьків), установ та організацій, усунення перешкод у спілкуванні з дитиною 1 засідання, визначення місця проживання 3 засідання. 

Спеціалістами служби у справах дітей протягом тижня здійснено 9 обстежень житлово-побутових умов проживання дітей Працівниками служби у справах дітей, спільно з центром соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді, відділом кримінальної міліції у справах дітей проведено рейд “Діти вулиці” та перевірено 4 комп'ютерних клуби, дітей виявлено не було.

До Дня захисту прав дітей заступником міністра Міністерства соціальної політики України Устименком С.О., директором Департаменту захисту прав дітей та усиновлення Міністерства соціальної політики України Колбасою Р.С., за участю начальника служби у справах дітей Київської міської державної адміністрації Танцюрою В.А., голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Цибульщака О.Л., заступника голови Блохова С.В., начальника служби у справах дітей Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Бурлакою А.С. та заступником директора Центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді Оболонського району м. Києва Савіною Н.М. 29.05.2015 року  відвідано дитячий будинок сімейного типу.

Перейти до спискуВерсiя для друку