Головна  →  Новини  →  2 липня 2015

Віталій Кличко очільникам районів і депутатам Київради: «Ви повинні наводити лад із паркуванням, стихійною торгівлею і незаконними МАФами»

Керівники районів столиці і депутати Київради повинні контролювати наскільки безпечними і комфортними для киян є їхні райони, округи, вулиці. І наводити лад із паркуванням, стихійною торгівлею, незаконними МАФами. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час виступу на початку сесії Київради.

«Хочу ще раз наголосити і главам районів і депутатам: ви всі повинні контролювати наскільки безпечними і комфортними для киян є ваші райони, округи, вулиці. Вчора я вивів сюди на Хрещатик глав центральних районів столиці, керівництво міліції та ДАІ. Всім сказав, що гратися ми більше не будемо! З мобільними кав’ярнями, торговими палатками в непризначених місцях, незаконною торгівлею та стихійним паркуванням має бути наведений лад. І ми його наведемо. Бардаку в Києві не буде! І якщо треба буде змінити якихось керівників – ми їх змінимо», – підкреслив Віталій Кличко.

Мер також зазначив, що вчора перевіряв ліквідацію аварії на одній з вулиць, де не було гарячого постачання місяць. «То що, мер повинен виїжджати на кожну аварію, щоб увечері людям дали гарячу воду? Я поставив чіткі вимоги: якщо сталася аварія – у «Київенерго» є три дні, щоб її ліквідувати. І два тижні передбачено на гідравлічні випробування тепломереж. Неприпустимо, щоб люди сиділи без гарячої води місяць і довше!», – наголосив Київський міський голова.

Він також зауважив, що вирішення проблем гарячого водопостачання будуть контролювати оперативні штаби, які міська влада проводитиме з «Київенерго» в кожному районі столиці.

«Київенерго» я попередив, що вони мають чітко дотримуватися термінів виконання робіт. І не нараховувати плата за послугу гарячого водопостачання за той період, коли у людей не було гарячої води. Ми на цей тариф не впливаємо, але захищатимемо киян, щоб вони не платили за те, чого постачальник їм не надає!», – підкреслив Віталій Кличко.

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку