Головна  →  Новини  →  22 липня 2015

Безліч питань поставили оболонці Олександру Цибульщаку під час прямої лінії

Безліч питань поставили оболонці Олександру Цибульщаку під час прямої лінії

21 липня за участю голови Оболонської райдержадміністрації Олександра Цибульщака відбулась пряма телефонна лінія з мешканцями Оболонського району. З 18.00 до 19.00 всі охочі мали можливість поспілкуватись з очільником району та отримати відповіді на свої запитання.

Розпочалась година прямого спілкування з оболонцями з позитиву: перший дозвонювач – керівник ОСН «Будинковий комітет «Мінський проспект, 12» - від себе та мешканців будинку подякувала голові РДА за сприяння у проведенні такого довгоочікуваного ремонту в під’їзді житлового будинку. Олександр Леонідович попросив мешканців тримати його в курсі щодо ходу та якості ремонтних робіт.

Звертались до очільника району з різноманітними питаннями: мешканці скаржились на неякісну роботу двірника, двірники – на затримку заробітної плати; просили впоряткувати територію біля дитячої поліклініки на вул. Тимошенка, 14 (безліч МАФів та машин на стоянці, які заважають під’їзду до поліклініки, а іноді й виїзду швидкої допомоги);  пропонували себе на посади в КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Оболонського району м.Києва"; і навіть цікавились думкою голови району щодо започаткованого конкурсу на посади директорів шкіл, запитували наскільки він проходить відкрито і прозоро, чи є сенс в ньому брати участь.

Щодо проблемних питань, розгляд яких потребує часу, голова РДА надав доручення начальникам структурних підрозділів розібратись і доповісти особисто щодо можливого вирішення. За результатами проведення прямої телефонної лінії складено протокол доручень, виконання яких взято під особистий контроль голови райдержадміністрації.

Нагадаємо, ІІІ вівторок кожного місяця з 18.00 – 19.00 голова Оболонської РДА на прямому зв’язку з мешканцями району. Телефон прямої лінії 464-88-88.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку