КМДА Київська міська державна адміністрація


24 липня 2015

Олександр Цибульщак привітав працівників торгівлі з професійним святом

Олександр Цибульщак привітав працівників торгівлі з професійним святом

Завжди і у всі часи його величність Торгівля мала найважливіше значення в економічному житті переважної більшості регіонів. Життя будь-якої повноцінної держави не можливо уявити без хороших і розвинених торгових відносин.

Підкреслюючи глибоке визнання і колосальну соціальну відповідальність перед працівниками торговельних організацій, а так само працюючих з ними в тісній співпраці працівниками комунального господарства і побутового обслуговування, ще в 1966-му році в Радянському Союзі було встановлено щорічне професійне свято, яке стало відзначатися в четверту неділю липня. Сьогодні в Україні День працівників торгівлі святкується в останню неділю липня на підставі нового Указу Президента України від 5 червня 1995 року.

23 липня з нагоди професійного свята привітали працівників торгівлі голова Оболонської райдержадміністрації Олександр Цибульщак, заступник голови Сергій Блохов та керівник апарату Петро Совенко.

Голова Оболонської райдержадміністрації подякував підприємцям, працівникам торгівлі за їхню нелегку та віддану працю, активну участь  у волонтерському русі, побажав їм міцного здоров’я та сімейного благополуччя, хороших заробітків та  вдячних покупців.

Також за вагомий особистий внесок у розвиток сфери торгівлі, високий професіоналізм Олександр Цибульщак вручив подяки та вітальні листи.

  ФОТО



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.