Головна  →  Новини  →  27 липня 2015

У Києві вже тривають роботи на понад половині об’єктів, де заплановано ремонт

У Києві в рамках Програми ремонту житлового фонду тривають роботи вже більше, ніж на 50% від запланованої кількості об’єктів. Здійснюється утеплення фасадів будинків, оновлення сходових клітин, під’їздів і заміна вікон у них, заміна та ремонт ліфтового обладнання, ремонт внутрішньобудинкових мереж, покрівель, ремонт і заміна асфальтного покриття дворів житлових будинків та автошляхів, встановлення спортивних і дитячих майданчиків. Про це повідомили в КП «Київбудреконструкція», яке є головним підрядником робіт.

«Зараз у столиці найбільш «гаряча» пора проведення ремонтних робіт. Адже необхідно встигнути провести їх, поки для цього є відповідні погодні умови. Тож на понад 50% всіх об’єктів, де планувався ремонт, триває активна фаза роботи підрядників. Приміром, зі 180 покрівель зараз ремонтують майже сотню об’єктів», – сказав заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

Також у 2015 році заплановано відремонтувати асфальтне покриття в 480 дворах житлових будинків і завершити реконструкцію 41 масштабного об’єкта – капітальні ремонти, реставрації цілих вулиць і проспектів. Список адрес, за якими проводяться ремонтні роботи, був сформований на основі звернень киян до КМДА.

Нагадаємо, що в 2015 році з міського бюджету вперше за кілька років було виділено значні кошти на капітальний ремонт об’єктів житлового фонду в розмірі 200 млн грн. Усього в Києві за міською та районними програмами заплановано відремонтувати близько 2 тисяч об’єктів житлового фонду.

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку