Головна  →  Новини  →  29 липня 2015

Наш обов’язок дбати про тих, хто захищає суверенітет держави

Сьогодні Україна переживає не найкращі часи і як ніколи потребує зміцнення своєї обороноздатності. Запроваджений  військовий збір, є вагомим джерелом у підтримці української армії. За словами виконуючого обов’язки  начальника ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м.Києві Андрія Пащенка у першому півріччі  цього року суб’єктами господарювання району сплачено близько 39 мільйонів гривень військового збору.

Тисячі патріотів залишили свої справи і сьогодні знаходяться на передовій, захищаючи свободу та незалежність нашої держави. Підприємці Оболонського району також змінили виконання своїх бізнес-планів на захист суверенітету країни. Тому наше завдання надавати всіляку допомогу  цим  воїнам, аби вони постійно відчували  підтримку – зауважив Андрій Пащенко.

Задля допомоги нашим захисникам керівництво інспекції  співпрацює з Оболонською держадміністрацією та   Оболонським районним військовим комісаріатом.

Фахівці інспекції надають консультації учасникам АТО з питань оподаткування,  звітування перед контролюючими органами, а також щодо передбачених законодавством пільг для таких військовослужбовців.

Лише згуртованість та взаємодопомога допоможуть зберегти тисячі людських життів та цілісність нашої держави.

ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку