Головна  →  Новини  →  29 липня 2015

Увага! Остерігайтеся шахраїв, які виманюють гроші, пропонуючи страхові послуги!

 Протягом дня до Департаменту соціальної політики надходять дзвінки від громадян стосовно компенсації витрат на ліки. З їхніх слів, до них телефонувала особа, яка представилась Радченко Раїсою Василівною – співробітницею Департаменту соціальної політики КМДА. Вона пропонувала поновити страховку таким чином:

– перевести кошти на картку Приватбанку 41494978416080 (Симон Олександр В’ячеславович) у розмірі 5000 грн (п’яти тисяч гривень);

– Департамент соціальної політики після отримання надходжень буцімто повертає кошти в повному обсязі, залежно від вартості придбаних ліків.

За словами постраждалих від шахрайства, гроші обіцяли повернути в повному обсязі за період недійсності страховки.

Дзвінки до Департаменту продовжують надходити, громадяни дезінформовані та звертаються з проханням повернути їм кошти. Інформуємо, що Департамент соціальної політики КМДА жодних страхових програм не запроваджував.

Просимо киян бути обачливими, перевіряти будь-яку інформацію в офіційних структурах, у жодному разі не перераховувати власні кошти на рахунки невідомих приватних осіб, які пропонують «послуги» від імені міської влади.

Для отримання детальної інформації звертайтеся за телефоном: 408-39-74.

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку