Головна  →  Новини  →  31 липня 2015

Відбулося засідання Міжвідомчої координаційної комісії по роботі з сім’ями, члени яких є учасниками АТО

29.07.2015 року відбулося засідання Міжвідомчої координаційної комісії по роботі з сім’ями, члени яких є учасниками антитерористичної операції, та сім’ями, переміщеними з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та зони проведення антитерористичної операції.

Засідання відбулось під головуванням С.В. Блохова голови Міжвідомчої координаційної комісії, заступника голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

Під час засідання заступник голови комісії, начальник управління праці та соціального захисту населення Клебанова О.Б. доповіла про список бійців, мешканців Оболонського району, що були поранені або загинули в зоні проведення антитерористичної операції та їх потреби станом на 29.07.2015.

Також інформувала:

- про надання благодійним фондом «Ветеран 1» матеріальної допомоги в розмірі 17000,00грн. на поховання 2-х загиблих бійців, учасників антитерористичної операції, мешканців Оболонського району;

- про створення в Оболонському районі м.Києва громадської організації «Спілка ветеранів АТО Оболонського району м.Києва».

Дмитрієва О.М., директор Оболонського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді:

- інформувала про опрацювання списку знову прибулих поранених бійців АТО та допомогу, яка їм необхідна;

- доповіла про проведення у Центрі зборів учасників АТО (21 особа) з метою обговорення найгостріших проблем, зокрема отримання статусу «Учасник бойових дій»;

- повідомила, що дітям учасників АТО було вручено 41 електронну книгу.

Прийнято рішення підготувати звернення до Департаменту охорони здоров’я щодо організації надання консультацій психолога учасникам АТО.

Крім того, комісія розглянула заяви про матеріальну допомогу 22 осіб, переміщених з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та зони проведення антитерористичної операції відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №535 від 01.10.2014 року.

Перейти до спискуВерсiя для друку