Головна  →  Новини  →  3 серпня 2015

У «Київпастрансі» визначили найкращих кондукторів, які поїдуть до Єгипту

За підтримки Київського міського голови Віталія Кличка найкращих кондукторів тролейбусів КП «Київпастранс» нагороджено сертифікатами на поїздки до Єгипту.

Визначали переможців пасажири в соціальній мережі Facebook. Відбір кандидатів до нагородження тривав із 15 до 31 липня 2015 року шляхом участі в проекті «Народне визнання». Для того, щоб запропонувати свого кандидата на проект, користувачі Facebook надсилали на сторінку комунального підприємства у соціальній мережі (https://www.facebook.com/Kyivpastrans) фото співробітників «Київпастрансу» та короткий опис того, чому саме він/вона має отримати сертифікат на тур до Єгипту. Призерів визначили найбільшою кількістю «лайків».

Нагадаємо, що «Народне визнання» – це соціальна ініціатива, започаткована КП «Київпастранс» для підвищення рівня обслуговування пасажирів.

За інформацією комунального підприємства, переможцями проекту стали: кондуктор ТРЕД № 2 18-го тролейбусного маршруту Наталя Балабан і кондуктор ТРЕД № 3 40-го тролейбусного маршруту Петро Жеребко.

Заступник генерального директора КП «Київпастранс» Сергій Литвинов вручив найкращим кондукторам сертифікати на тур до Єгипту.

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку