КМДА Київська міська державна адміністрація


6 серпня 2015

Відбулось засідання виїзного оперативного штабу з підготовки господарства Оболонського району до опалювального сезону 2015-2016рр.

Відбулось засідання виїзного оперативного штабу з підготовки господарства Оболонського району до опалювального сезону 2015-2016рр.

5 серпня 2015 році відбулось засідання виїзного оперативного штабу з підготовки господарства Оболонського району до опалювального сезону 2015-2016рр. В засіданні взяли участь голова району Олександр Цибульщак, заступник голови Сергій Блохов, заступник директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Олександр Малихін, керівники комунальних підприємств району, ЖЕД, структурних підрозділів Оболонської РДА та підрозділів ПАТ «Київенерго», відповідальних за тепло- і електропостачання об’єктів Оболонського району, ПАТ «АК «Київводоканал».

Згідно з порядком денним було розглянуто наступні питання:

  1. Звіт комунального підприємства КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Оболонського району м. Києва» щодо стану підготовки житлового фонду до зимового періоду 2015-2016 років.
  2. Звіт щодо підготовки об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років.
  3. Інформація начальників РТМ «Поділ» та РТМ «Нивки» ПАТ «Київенерго про стан відновлення пошкоджень на теплових мережах ГВП та ЦО, виконання запланованих ремонтів (котельні, теплові пункти, мережі).
  4. Встановлення, згідно затверджених програм, будинкових приладів обліку теплової енергії в житлових будинках та виконання заходів по їх збереженню.
  5. Стан передачі об’єктів теплопостачання (ІТП, мереж) у володіння та користування ПАТ «Київенерго».
  6. Стан відновлення благоустрою району після аварійних розриттів на інженерних мережах.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.