КМДА Київська міська державна адміністрація


14 серпня 2015

Представниця Оболонського району стала призером Чемпіонату та Кубку України з трейлорієнтування

Представниця Оболонського району стала призером Чемпіонату та Кубку України з трейлорієнтування

05 серпня 2015 року в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями в Оболонському районі міста Києва відбувся клуб молодіжного спілкування. Під час заходу вихованці закладу розповіли про свою підготовку та участь у цьогорічному Чемпіонаті та Кубку України з трейлорієнтування.

Так, з 9 по 22 липня представники Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Оболонського району міста Києва взяли участь у навчальному семінарі, Чемпіонаті та Кубку  України з трейлорієнтування серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, який проходив на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру. У змаганнях брали участь представники з Волинської, Дніпропетровської, Полтавської, Херсонської, Харківської, Одеської областей та міста Києва. Протягом двох тижнів учасники проходили теоретичне та практичне навчання, а потім взяли участь у змаганнях з трейлорієнтування, під час яких вихованка Центру Тетяна Родзінська зайняла І місце у класичній дистанції, ІІ місце у Темп-О та ІІІ місце на середній  дистанції у змаганнях серед жінок. А в загальному заліку Тетяна зайняла 7 місце. Також всі учасники могли відвідувати тренажерну залу, сауну та ходити на екскурсію в гори милуватися красою природи.

Слухачам клубу молодіжного спілкування так сподобалась розповідь, що більшість з них виявили бажання у наступному році й самим взяти участь у змаганнях.

Вітаємо нашу переможницю!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.