КМДА Київська міська державна адміністрація


18 серпня 2015

До Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України в Оболонському районі відбудеться низка заходів

До Дня Державного Прапора України та Дня незалежності  України в Оболонському районі відбудеться низка заходів

З метою належного відзначення Дня Державного Прапора України та 24-ї річниці незалежності України, вшанування подвигу борців за свободу та незалежність України, зміцнення громадянської злагоди, утвердження у громадян почуття національної свідомості і патріотизму в Оболонському районі заплановано проведення низки заходів.

- 23.08.2015 о 08.30 - покладання квітів до пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні та Героям України, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

- 23.08.2015 о 09.00 - церемонія урочистого підняття Державного Прапора України на площі біля Оболонської РДА

Під час проведення церемонії відбудеться урочисте вручення паспортів громадянина України юнакам і дівчатам, яким виповнилось шістнадцять років і які досягли значних успіхів у навчанні, спорті, мистецтві.  

Крім того, на цьому ж заході бійці-учасники АТО будуть нагороджені медалями.

- 23.08.2015 з 09.00 - виставка творчих робіт вихованців підліткових клубів, учнів шкіл естетичного виховання району, позашкільних навчальних закладів у сквері біля Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

         - З початку серпня діє виставка творчих робіт майстра традиційного народного мистецтва, члена Національної Спілки художників України Йосипа Осташинського в Центральній публічній районній бібліотеці  ім. О.С.Пушкіна.

- Безкоштовний показ кінофільму „Незламна” в КП «Дитячий кінотеатр «Кадр»:

24.08.2015 - для мешканців району,

І декада вересня 2015 - для учнів позашкільних навчальних закладів району.

Також планується проведення низки святкових заходів у закладах культури, освіти, підліткових клубах за місцем проживання та спортивних закладах району.

24.08.2015 у храмах Оболонського району відбудуться молебні за Україну та український народ.

На будівлях підприємств, установ та організацій району буде встановлено Державні Прапори України та забезпечено святкове оформлення району з використанням державної символіки.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.