Головна  →  Новини  →  19 серпня 2015

Під час «круглого столу» обговорили питання подання звітності з єдиного внеску в електронному вигляді

Звітування щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в електронному вигляді – тема, яка обговорювалась напередодні на засіданні «круглого столу» за участі заступника начальника ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві Оленою Добровольською із представниками кіл бізнесу.

Заступник начальника наголосила присутнім, що на сьогоднішній день основними завданнями, які поставлені перед органами Державної фіскальної служби є підвищення ефективності діяльності, запровадження дієвої системи адміністрування податків, спрощення процедури сплати податків.

Подання звітності в електронному вигляді отримує дедалі більшу підтримку серед платників податків, адже це – сучасний метод звітування , який є максимально доступним та комфортним для всіх користувачів. До того ж подання звітності з єдиного внеску в електронному вигляді значно спрощує роботу як представникам бізнесу, так і працівникам фіскальних органів.

За словами Олени Юріївни, для суб’єктів господарювання ця зустріч була особливо корисною, адже вдалося не тільки вирішити деякі проблемні питання, що виникають у платників під час провадження діяльності, але й намітити шляхи подальшої співпраці.

ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку