Головна  →  Новини  →  26 серпня 2015

Відбулася прес-конференція заступника начальника ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м.Києві

Днями за участі заступника начальника ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м.Києві Артема Гандзюка відбулася прес-конференція із представниками засобів масової інформації та бізнес спільноти. Приводом для проведення даної зустрічі стало вирішення проблемних та актуальних питань ведення підприємницької діяльності.

Сьогодні для українського бізнесового простору особливо важливо отримувати кваліфіковану допомогу досвідчених фахівців, що забезпечить можливість для оперативного та якісного вирішення нагальних питань.

Отож принципами роботи органів Державної фіскальної служби є оновлення системи податкового адміністрування, надання допомоги платникам податків щодо виконання їх обов’язків, об’єктивне та ефективне застосування норм податкового законодавства, і взагалі підвищення результативності діяльності фіскальних органів.

Не так давно відомством було запроваджено систему електронного адміністрування податку на додану вартість. Для удосконалення такої системи було ухвалено відповідні зміни, які вже запрацювали. За словами Артема Гандзюка, завдяки новій системі вже до кінця поточного року буде суттєво знижено кількість перевірок платників, оскільки не буде потреби у проведенні зустрічних та позапланових перевірок.

Окремо зазначено, що сьогодні контролюючі органи працюють у двох основних напрямах. Перший – це своєчасне наповнення державного бюджету, а другий – розвиток сервісних функцій для бізнесу.

Органи фіскальної служби та платниками податків мають спільно працювати над удосконаленням процесу сплати податків. Тільки конструктивний діалог на умовах довіри створить комфортні умови для ведення бізнесу та розвитку національної економіки.

Приємно констатувати, що учасники цього заходу почули один одного та знайшли спільну мову у вирішенні більшості питань.

На завершення заходу присутні подякували за проведення зустрічі та висловили сподівання на подальшу співпрацю.

ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку