Головна  →  Новини  →  27 серпня 2015

За результатами моніторингу шкільних ярмарків – кияни надають перевагу українському виробнику

Кияни надають перевагу українським виробникам, готуючи дитину до школи. Такі результати моніторингу шкільних ярмарків, що відбулися за сприяння Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

«Ми прекрасно розуміємо, що перед початком нового навчального року нагальне питання для більшості мешканців міста: як недорого зібрати дитину до школи? Тому ми всіляко підтримуємо організацію шкільних ярмарків, долучаємося та контролюємо середні ціни на найбільш популярні товари», – зазначив керівник Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Максим Кузьменко.

На шкільних ярмарках у Деснянському, Голосіївському, Дніпровському, Оболонському, Солом’янському, Печерському, Подільському та Шевченківському районах кияни можуть придбати шкільну форму, трикотажні вироби, взуття, канцелярські товари та багато іншого. В асортименті представлені виробники з різних куточків України.

Середня вартість портфеля для школярів становить 1,5 тис. грн. Костюми для хлопчиків коштують від 370 до 1300 грн, костюми для дівчат – від 400 до 900 грн, піджаки – від 150 до 700 грн, спідниці – від 95 до 450 грн, сарафани – від 290 до 650 грн, брюки – від 100 до 550 грн, сорочки – від 100 до 260 грн. Спортивні костюми дорожчі – від 375 до 1200 грн. Рюкзак коштує від 195 до 1200 грн, зошити – від 1,50 до 25 грн. Також на відвідувачів чекають акційні пропозиції та розпродаж колекцій минулого сезону.

«Ми також відчуваємо зростання цін. Але на шкільних ярмарках можна суттєво заощадити, не жертвуючи якістю. Приємно, що український виробник зараз може запропонувати найоптимальніші варіанти», – підсумував Максим Кузьменко.

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку