КМДА Київська міська державна адміністрація


1 вересня 2015

Дорогі школярі, шановні вчителі та батьки!

Дорогі школярі, шановні вчителі та батьки!

Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Це наш край, наша Україна зустрічають День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти та людяності, яке жодного з нас не обходить стороною.

Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю успіхів, натхнення, жаги до знань та нестримної волі до перемоги.

Особливо, хочу привітати з цим святом дорогих першокласників. Нехай перші ваші кроки дорогою Знань стануть міцною основою подальшого навчання та саморозвитку. Бажаю Вам, сил, натхнення та наполегливості.

Шановні батьки, сьогодні кожен з Вас мріє щоб наші діти своєю працею прославляли родини. Хай мрії збуваються, а школярі невпинно радують відмінними результатами.

Окреме, велике спасибі Вам, вельмишановні педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Бо саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Вітчизни. Здоров'я Вам, шановні педагоги, благополуччя, родинного тепла, старанних і вдячних учнів.       

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!

Зі святом, дорогі друзі! Щасти вам!

 

З повагою

Голова Оболонської районної

в місті Києві державної адміністрації                              Олександр Цибульщак



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.