Головна  →  Анонси  →  18 вересня 2015

26 вересня відбудеться благодійне свято «Повна чаша»

Громадська організація «Створюємо України разом» за сприяння Оболонської райдержадміністрації та таких організацій, як: «Колесо Життя», «Академия реальной жизни», «Эра Водолея», Free Art, БФ «Центр Милосердя», - представляє яскраве Доброчинне свято «Повна чаша», що відбудеться 26 вересня 2015 року на Оболонській набережній.

Осіннє рівнодення є однією з чотирьох важливих точок року, які споконвіку вшановувалися нашими прадідами як свята природної сили. Це пора, коли осінь вступає в свої права і вносить свою тишу та спокій в серця кожного. Це період підведення підсумків, період подяки, час, коли варто оцінити все, що маєш.

Для процвітання рідної землі важливо усвідомити своє коріння, особливості національної культури та на власному досвіді відчути всю силу й велич єднання з родом.

З прадавніх часів в ці осінні дні традиційно відзначають свято врожаю та багатства, дякують Світу за отриманий достаток і проводять обряди, які закладають успішну основу наступного року.

Ми запрошуємо вас на святкування Дня осіннього рівнодення, на БЛАГОДІЙНЕ свято «Повна чаша», де ви зможете:  

  • взяти участь у святкових українських обрядах та особливих традиційних майстер-класах;
  • скуштувати традиційні українські ласощі, коровай та куліш, а також капустяний пиріг, замішаний на капустяному «грошовому» зачині;
  • закружляти у великому хороводі врожайності;
  • долучитися до майстерень, що закладають достаток і багатство на наступний рік: рубання капусти, створення мішечків достатку та здоров’я, ляльки Багача, птахів щастя та добробуту;
  • побути справжніми ковалем і гончарем;
  • взяти участь у конкурсі віршів про Україну;
  • створити мандалу достатку для країни;
  • спробувати себе у різноманітних випробуваннях, конкурсах та розвагах;
  • побачити виступи артистів, відвідати ярмарок;
  • долучитися до благодійної програми допомоги бійцям зони АТО, вагітним жінкам і сім’ям з маленькими дітьми, у яких чоловіки загинули у зоні АТО, благоустрою парку «Наталка».

Зберімося для відродження та продовження величної культури України та збереження миру на нашій землі! Адже сила наша полягає в силі Роду кожної людини та нації загалом.

Станемо сильнішими разом! Відродимо давні українські традиції!

Захід відбудеться 26 вересня 2015 року о 14.00 на Оболонській набережній, 7, в парку «Наталка»

ВХІД ВІЛЬНИЙ

Координатор проекту Наталя Маврина

Сайт http://sur-ua.org/

Перейти до спискуВерсiя для друку