Головна  →  Анонси  →  23 вересня 2015

25.09 відбудеться Перша міжнародна конференцію «Як подолати корупцію? Методики мінімізації корупційних складових на місцевому рівні»

В п’ятницю, 25 вересня 2015 року, Київська міська влада за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у партнерстві з Представництвом Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні проведе Першу міжнародну конференцію «Як подолати корупцію? Методики мінімізації корупційних складових на місцевому рівні». Конференція пройде в приміщенні Київради в Колонній залі (Хрещатик ,36, 2-й поверх) з 9:30 до 19:00. Реєстрація учасників і ЗМІ проводитиметься з 9:00.

Під час конференції буде обговорено механізми боротьби з корупцією на регіональному рівні та обміну міжнародним і міжрегіональним досвідом у цій сфері.

У конференції візьмуть участь:
- Київський міський голова Віталій Кличко
- Заступник міського голови-секретар Київської міської ради, заступник голови Антикорупційної ради при Київському міському голові та відомий юрист Олексій Резніков
- представники центральних органів виконавчої влади України
- представники правоохоронних органів
- народні депутати України
- представники обласних державних адміністрацій
- депутати Київської міської ради та представники виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації)
- міжнародні експерти
- бізнес-асоціації
- представники дипломатичного корпусу і фондових інституцій
- громадські та політичні діячі
- ЗМІ
Акредитація представників ЗМІ проходить до 18:00 24 вересня за телефоном: (044) 202 76 95
Реэстрація представників Громадських Організацій, які бажають бути присутніми на заході триває до 13:00 24 вересня за  телефонами (044) 202  70  26 та (067) 482 37 55 або за електронною адресою [email protected]

kmr.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку