Головна  →  Новини  →  2 жовтня 2015

Привітання голови Оболонської РДА Олександра Цибульщака з Днем вчителя

Привітання голови Оболонської РДА Олександра Цибульщака з Днем вчителя

Щороку на початку жовтня ми вшановуємо тих, хто вибрав своїм покликанням одну з найбільш важливих і потрібних професій на землі - професію вчителя!

Учитель - це більше, ніж професія, вчитель - це покликання. А зразком глибокої відданості своєму покликанню є наші ветерани педагогічної праці, які продовжуючи трудитися, є прикладом для молодих вчителів.

Цінність копіткої праці педагога безмежна і заслуговує високої поваги. Від Вашої діяльності залежить, яким буде наступне покоління, Ви зумовлюєте майбутнє нашої країни. Крім знань і життєвого досвіду, Ви передаєте учням частину своєї душі, розкриваєте їх індивідуальні здібності, формуєте особистість, виховуєте гідних громадян і патріотів.

Я пишаюся вчителями Оболонського району. Вони успішно освоюють сучасні технології, сміливо впроваджують їх у шкільну практику, постійно удосконалюються в професії, підтверджуючи свою високу майстерність і професіоналізм.

Спасибі Вам, дорогі вчителі, за безцінну та самовіддану працю, за те, що вмієте поєднувати відданість високим ідеалам, вірність кращим традиціям педагогіки і готовність крокувати в ногу з часом, ведучи за собою своїх учнів.

Нехай не вичерпною буде Ваша творчість і ентузіазм, нехай ніколи не покидають Вас прагнення вчити і вчитися, творити і підкорювати нові вершини професійної майстерності. Здоров'я Вам і творчих успіхів на довгі роки.

Зі святом!

З повагою

Голова Оболонської районної в місті Києві

державної адміністрації                                                     О.Цибульщак

Перейти до спискуВерсiя для друку