Головна  →  Новини  →  6 жовтня 2015

Відбулася святкова розширена нарада з керівниками закладів культури Оболонського району м.Києва

2 жовтня 2015 року в приміщенні Центральної районної публічної бібліотеки ім. О.С.Пушкіна (просп. Оболонський, 16) відбулася святкова розширена нарада з керівниками закладів культури Оболонського району м.Києва з нагоди Дня туризму, Дня українського кіно, Всеукраїнського дня бібліотек, Міжнародного дня музики, Дня художника та Дня вчителя.

Начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Оболонської районної  в місті Києві державної адміністрації Ліана Розмаїта сердечно привітала присутніх із цими святами, які відзначаються на початку осені, і побажала життєдайних сил, творчого натхнення, злагоди та взаєморозуміння, мирного неба над Україною та рідної землі під ногами.

Від імені голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Цибульщака за вагомий внесок у розвиток бібліотечної сфери району, сумлінне  виконання своїх професійних обов’язків та з нагоди професійного свята відзначено ПодякамиНекрич Тетяну Павлівну завідувачку  публічної бібліотеки  № 138 та  Супрунюка Вадима Петровича заступника директора Централізованої бібліотечної системи Оболонського району. Також, керівників закладів культури відзначено грамотами та подяками управління культури, туризму та охорони культурної спадщини.

Приємною несподіванкою для усіх присутніх стало вручення пам’ятного  ордену „Звитяга і честь”  представником Служби зовнішньої розвідки України, генерал-лейтенантом Радченком Юрієм Ігоровичем директору Дитячої школи мистецтав № 5  Трачу Анатолію Броніславовичу за активну  громадянську  позицію, сприяння  та надання благодійної допомоги військовим АТО упродовж останнього року.

Завершальним акордом у проведенні святкової наради стало пригощання всіх присутніх кавою та святковим тортом у вигляді книги, нотного стану та палітри осені.

 

Красива осінь вишиває клени

Червоним, жовтим, срібним, золотим.

А листя просить: - Виший нас зеленим!

Ми ще побудем, ще не облетим…

 

                                                                

Перейти до спискуВерсiя для друку