Головна  →  Новини  →  12 жовтня 2015

Наш дім став куточком добра та взаєморозуміння - керівник ОСН "БК "Мінський проспект, 12" Юлія Шевеленко

«Наш дім - це не просто місце проживання. Наш дім став куточком добра та взаєморозуміння, тепла та затишку, місцем, де ми відпочиваємо від міської суєти, ростимо та виховуємо наших дітей, розділяємо своє життя із рідними та близькими» - такими словами розпочала концерт «Дім, в якому ми живемо» керівник органу самоорганізації населення "Будинковий комітет «Мінський проспект, 12» Шевеленко Юлія Василівна.

Це був 15-й концерт у рамках традиційних зустрічей «Від серця до серця», і цього разу він був присвячений закінченню капітального ремонту під’їзду, який відбувався протягом останніх місяців. 

Вперше до ОСН БК «Мінський проспект, 12» завітав депутат Київради Владислав Володимирович Турець, людина, - яка багато посприяла тому, щоб ремонт в будинку та концертний захід відбувся. В своїй промові він зазначив, що цей будинковий комітет є прикладом для всіх інших в своїй активності, відношенні до благоустрою життя! Висловив захоплення, що вдалося зробити такий гарний ремонт, та побажав мешканцям будинку цінувати та берегти це надбання.

В концерті традиційно брали участь вихованці Дитячої школи мистецтв №5 Оболонського району:

- скрипалі Даниїл та Богдан Клименки, викладач Пурцеладзе Т.М.;

- вокалісти Боршуляк Софія, Забігай Олександра, Бакалярова Олександра, Бойченко Ольга , викладач вокалу Дорожкіна Л.О.

У виконанні дітей звучали українські народні пісні: "Сопілкар", "Мамина донечка", "Мальви", "Україна".

Віршотворець Валерій Купченко в своєму вірші «Любов» торкнувся роздумів про любов до ближнього, до сусіда, до будинку, в якому живемо, до батьківщини.

Не дивлячись на погодні умови, на концерті зібралось багато людей, все відбувалось в дуже теплій та радісній атмосфері. Під акомпанемент скрипалів Кліменків всі присутні співали «Як тебе не любити, Києве мій!?».

Як і на кожному з попередніх 14 концертів, в кінці звучала пісня, яка є особливо актуальною сьогодні, - «Молитва за Україну» у виконанні Ведернікової Майї та Голавинової Катерини. 

Ведуча концерту, Шевеленко Ю.В. в своєму заключному слові зазначила: «Всі ми живемо в різних будинках, великих та малих, гарних, та не дуже. У кожного будинка є свій характер, своя культура, своя ментальність, свої можливості. Але всі ми разом - одна велика родина під назвою – Україна!».

Перейти до спискуВерсiя для друку