Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2015

Проведено XVI районний конкурс на знання історико-культурної спадщини м. Києва «Києвознавець»

Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді на базі СЗШ № 232 було проведено XVI районний конкурс на знання історико-культурної спадщини м. Києва «Києвознавець».

 Учасниками заходу стали 13 команд загальноосвітніх навчальних закладів району: №№ 9, 14, 20, 29, 157 (дві команди), 170, 225, 233, 240, 252, гімназій «Оболонь» та «Потенціал».

В ході конкурсу вивчались парки Києва (Феофанія, Голосіївський, Тараса Шевченка, Дружби Народів, Кіото, Володимирська Гірка, Маріїнський, Хрещатий, Вічної Слави, Аскольдова могила, КПІ, ім. О.С. Пушкіна, Нивки, Гідропарк, Київ в мініатюрі, Горка Крістера, сквер Гейдара Алієва, сквер ім. Чкалова, урочище "Наталка", Пейзажна алея, Ботанічний сад ім. Фоміна, Ботанічний сад ім. Гришка, Зоологічний парк, ВДНГ, Партизанської Слави, Китаїв, Мамаєва слобода). Учасникам необхідно було виконати завдання,  пов'язані з тематикою конкурсу (вікторина, картографічне завдання, фото завдання на знання пам'яток скульптури та архітектури, визначення парків за описом та завдання на пошук логічних невідповідностей).

За результатами виконання всіх завдань було визначено переможців XVI районного конкурсу «Києвознавець»:

  • І місце - гімназія «Оболонь»
  • ІІ місце - СЗШ № 170
  • ІІІ місце - гімназія «Потенціал»

Вітаємо команди, що посіли призові місця, з перемогою та бажаємо всім учасникам конкурсу успіхів на наступних його етапах.

Організатори та учасники конкурсу висловлюють вдячність середній загальноосвітній школі №232 (директор Давидов В.В.) за прекрасні умови, надані для проведення заходу.

3
4
5
6
 
Перейти до спискуВерсiя для друку