КМДА Київська міська державна адміністрація


30 жовтня 2015

Відбулось нагородження переможців Відкритого чемпіонату з футболу Оболонського району міста Києва «Золота осінь Оболоні 2015»

Відбулось нагородження переможців Відкритого чемпіонату з футболу Оболонського району міста Києва «Золота осінь Оболоні 2015»

29 жовтня 2015 року на стадіоні по вулиці Богатирська, 2-Б відбулось урочисте закриття Відкритого чемпіонату з футболу Оболонського району міста Києва «Золота осінь Оболоні 2015».

Організатором змагань виступила Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація.

Переможцем чемпіонату стала команда «Зміна» Спеціалізованої дитячо-юнацької  школи олімпійського резерву з футболу «Зміна» Оболонського району м.Києва.

Друге та третє місця посіли і стали срібним та бронзовим призерами київська команда «Переможець» та команда «Ураган» з Черкас .

 Четверте місце виборола команда «Зміна-Оболонь» (м. Київ).

У номінаціях кращим гравцем за підсумками чемпіонату став Богданов Дмитро, кращим півзапхисником турніру - Ющенко Олександр. Обидва номінанти є вихованцями Спеціалізованої дитячо-юнацької  школи олімпійського резерву з футболу «Зміна».

Переможці та призери команд були нагороджені кубками, медалями, дипломами, а також цінними призами від спонсору турніру ПАТ «Оболонь».

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.