Головна  →  Оголошення  →  3 листопада 2015

У листопаді розпочинається ІІІ Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць»

Протягом листопада 2015 року – березня 2016 року для учнів 8-11 класів, вихованців позашкільних навчальних закладів, членів дитячих і молодіжних організацій України триватиме ІІІ Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць».

Організатори конкурсу – Посольство Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця».

Конкурс есе має на меті привернути увагу до розвитку українсько-литовських відносин у сферах суспільного життя, формувати у молоді демократичні, європейські цінності, розуміння прав і свобод людини.

Учасники мають подати роботи до 12 лютого 2016 року на електронну адресу: [email protected]. У роботі обов’язково зазначаються відомості про автора, місце навчання та контакти. Вимоги до робіт і деталі участі у конкурсі можна уточнити за тел.: (044) 453-73-43.

Підсумки завершального етапу Конкурсу будуть визначені у березні 2016 року. Фінал Конкурсу присвячуватиметься 25-річчю дипломатичних відносин між Україною та Литовською Республікою та 5-річчю діяльності Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця».

Переможці нагороджуватимуться дипломами та цінними подарунками. За рішенням журі Конкурсу автори кращих робіт, за можливості, будуть запрошені до участі у міжнародній поїздці до Литовської Республіки в рамках культурного обміну.

 

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку